Tjenester Service og Vedlikehold

Bare å kjøpe og installere automatiske brannsystemer og/eller smøresystemer for å ta vare på utstyret ditt vil ikke være tilstrekkelig på sikt. Regelmessige kontroller fra brukeren og fra en uavhengig ekspert har avgjørende betydning.

Alle våre systemer har sertifiseringer som er anerkjent over hele verden. Kvaliteten på Wiejelo Equipment sine produktene oppfyller de høyest mulige standardene. For å sikre en lang levetid for våre produkter, trenger utstyret riktig service og vedlikehold og til riktig tid.

Vår serviceavdeling kan hjelpe deg med enhver form for service og vedlikehold, og rådgivning i forhold til dette.

Vi tilbyr telefonstøtte og en 24/7 krisetjeneste, i kombinasjon med vedlikeholdskontrakter. Videre kan vi eksternt overvåke utstyret ditt, og sørge for periodisk vedlikehold og mulige tilpasninger.

Vi utfører regelmessige kontroller av brannslokkingssystemene, der våre teknikere går over hele installasjonen og delene i systemene ved hjelp av en sjekkliste. Etter dette blir systemene godkjent for en gitt periode.


Også etter installasjon av systemene garanterer Wiejelo Equipment deg den rette servicen. Ta gjerne kontakt med oss ​​på tlf: +47 455 05 846 Epost: post@wiejelo.no


Kontakt

Har du spørsmål om Wiejelo eller
våre produkter & tjenester?

Kontakt