Automatiske smøresystemer Gruve- og Tunneldrift

Wiejelo Equipment spesialiserer seg innen design og installasjon av automatiske smøresystemer for gruveindustrien.

Utstyr og maskiner tilknyttet tunneldrift og gruveindustri operer ofte dag og natt, syv dager i uken. Grunnet intensiv bruk, blir utstyret utsatt for store belastninger og må tåle mye. Ståtid betyr høye kostnader og må forhindres.

Et automatisk smøresystem sørger for at alle bevegelige ledd og lager blir smurt mens arbeidet pågår, noe som betyr lengre levetid. Med riktig smøremiddel og dosering vil fettet lage en forsegling på utsiden av kulelagrene, som hindrer inntrenging av støv, smuss og skitt. Et automatisk smøresystem vil dermed også redusere ståtid, samt begrense uforutsette kostnader og tapte inntekter.

Vi vet hvordan smøresystemer skal tilpasses for å fungere best mulig til ethvert utstyr innen tunneldrift og gruveindustri, noe som resulterer i minimal ståtid.

Vi er aktive i gruver blant annet i Indonesia, Australia, og Afrika, og vi har et stort servicenettverk med verdensomspennende dekning til vår disposisjon.
Lokale distributører blir trent opp av Wiejelo Equipment, for å uavhengig kunne utføre vedlikehold av eget utstyr.

Wiejelo Equipment samarbeider også med mange produsenter og forhandlere, så våre smøresystemer kan ofte installeres hos disse, og tas i bruk umiddelbart ved levering av nytt utstyr.For mer utfyllende informasjon om funksjon, eller tilbud på våre smøresystemer for utstyr innen gruvedrift, ta gjerne kontakt med oss på telefon: +47 455 05 846 Epost: post@wiejelo.no

Kontakt

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg med å finne de beste automatiske smøresystemer.

Kontakt